gallery Reuniune de proiect in Anderlecht

Belgia a fost a patra tara care a gazduit partenerii proiectului Blend-IT. Intalnirea a avut loc in Anderlecht, in perioada 12 – 16 Octombrie  2015.
Programul a fost extrem de incarcat, elevii din scolile partenere au avut ocazia de a utiliza tablete in toate lectiile pregatite in avans pe platforma Moodle, iar profesorii insotitori le-au oferit sprijin tehnic si lingvistic, pentru a asigura o foarte buna intelegere a lectiilor predate. In afara orelor petrecute in scoala am avut si alte activitati in program: ghidati de elevii Belgieni din clasele de turism am gasit o maniera foarte interesanta de a explora orasul, invatand totodata despre istoria si cultura belgiana. Tinerii nostri ghizi ne-au spus o multime de lucruri interesante intr-un mod interesant.

Profesorii insotitori au participat la un Workshop “Powerful parenting style at home, at school and society “, organizat in colaborare cu un expert Belgian.

20151014_154225

In ultimele zile ale reuniunii s-a organizat o sedinta de lucru, pentru a monitoriza progresul facut la diversele activitati organizate la nivel local, pentru a decide modul in care vor fi implementate viitoare activitati si pentru a evalua proiectul.

A fost o experienta incredibila pentru noi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s