gallery Apel selectie participanti

Asociația Edulifelong  caută 10 tineri participanți din Targu Jiu pentru un schimb de tineri în Polonia, în cadrul proiectului “The Power of Social Media”.
Schimbul se desfășoară în perioada 16 – 23.05.2016 in localitatea Chałupy.

Temele abordate in acest proiectului  sunt comunicarea in Social Media și agresiunea pe Internet. În acest proiect vor participa 36 de persoane din Polonia, România și Italia, tinerii avand varsta cuprinsa intre 18-30 de ani. Proiectul “The Power of Social Media” va fi realizat prin ateliere de lucru și alte activități ca parte a învățării non-formale, bazandu-se pe invatarea reciprocă și multiculturala. Activitățile planificate vor fi realizate prin urmatoarele metode: jocuri energizante și de integrare, workshop-uri, prezentari multimedia, exercitii în grupuri mixte, dezbateri și discuții, brainstorming, studiu de caz, pe teren, interviuri, joc de rol, seri naționale (culturale).

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem de ramburs și în limitele impuse de banda de distanță, mai exact 170Euro) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Polonia.

Puteți aplica până în data de 30 ianuarie 2016. Trebuie doar să ne trimiteți un CV și o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com.  Aplicațiile vor fi selectate în funcție de ordinea primirii acestora. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s