gallery Apel selectie participanti

Schimbul se desfășoară în perioada 22 – 30.04.2016 in localitatea Zatonie (Zlocieniec).

În acest proiect vor participa 30 de persoane din Polonia, România, Cehia, Turcia și Macedonia, tinerii avand varsta cuprinsa intre 18-25 de ani. Subiectul principal al proiectului este artizanatul și diverse tehnici artistice. Proiectul are ca scop schimbul de idei noi în rândul tinerilor. Participanții vor face schimb de bune practici privind arta reciclarii. Ei vor învăța cum să creeze obiecte de artizanat, folosind materiale gratuite sau ieftine. Ei vor discuta, de asemenea, subiecte legate de ecologie și alte probleme de mediu. Tinerii vor avea posibilitatea de a cunoaște diferite puncte de vedere, diferite moduri de gândire și de viață.

Se cauta tineri entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Pentru mai multe detalii, consultati Infopack_InOurHands.

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem de ramburs și în limitele impuse de banda de distanță, mai exact 170Euro) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Polonia.

Puteți aplica până în data de 3 martie 2016. Trebuie doar să ne trimiteți un CV și o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com.  Aplicațiile vor fi selectate în funcție de ordinea primirii acestora. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s