gallery Apel selectie participanti pentru o mobilitate a lucrătorilor de tineret

Asociatia Edulifelong caută 9 participanți (lucrători de tineret, profesori, lideri de tineret sau persoane care aspiră să lucreze cu tinerii) din România cu vârsta cuprinsa intre  18 si 29 ani, pentru a participa la un curs de formare in Smolyan, Bulgaria.
Perioada de desfașurare a cursului  este 6-12 August 2016 si va implica participanți din 3 tari europene: Bulgaria, Croatia si  Romania. Se va pleca din Romania in data de 5 august, iar returul va fi pe 13 august.

Cazarea si trei mese sunt asigurate de organizatori. Nu se percepe taxă de participare. Transportul se decontează în limita impusă de distanța de bandă.

Obiectivul principal este de a instrui lucratorii de tineret cu privire la modul de organizare si desfasurare a unui eveniment sportiv.

Conditii de participare:

-abilități bune de comunicare în limba engleză

– interses pentru tema abordata

– relevanța temei proiectului pentru profilul participantului

Pentru a aplica va rugam să trimiteți CV-ul si o scrisoare de intentie pe adresa asociatia.edulifelong@yahoo.com cu menținea ”The skill to active!”, până la 25 Iunie 2016. Aplicațiile vor fi selectate în funcție de ordinea primirii acestora și de conținut. Candidații selectați vor fi contactați telefonic pentru detalii ulterioare și confirmare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s