gallery Apel selectie participanti

Schimbul se desfășoară în perioada 12 – 18.09.2016 in Madrid.

În acest proiect vor participa 30 de tineri din Spania, Italia, Slovacia, Lituania, Polonia si Romania cu varsta cuprinsa intre 18-26 de ani.

Proiectul va avea un total de 7 activități majore, care vor fi realizate in cursul celor 7 zile; aceste activități sunt pe deplin creative, arta fiind tema principala, toate sunt concentrate pe diferite aspecte ale vieții de artist, ajutând tinerii să depășească posibilele obstacole și temeri care pot apărea în locurile lor de muncă viitoare.

Se cauta tineri artisti entuziaști și sociabili, interesati de tematica proiectului, care sa știe limba engleza suficient cat sa comunice cu ușurinta.

Programul activitatilor poate fi citit aici..

Atenție: La fel ca la toate schimburile de tineret, 100% din costurile de transport (în sistem de ramburs și în limitele impuse de banda de distanță, mai exact 270Euro) și 100% din costurile de cazare și masă sunt asigurate de către organizatorii din Spania.

Puteți aplica până în data de 15 iunie 2016. Trebuie doar să ne trimiteți un CV și o scrisoare de intenție la asociatia.edulifelong@yahoo.com.  Aplicațiile vor fi selectate în funcție de compatibilitatea profilului aplicantilor cu tema proiectului si motivatia acestora. Candidații selectați vor fi contactați telefonic, pentru a stabili un interviu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s