gallery Am pus bazele unor proiecte viitoare!

Asociatia Edulifelong a participat la un Seminar de Contact , finantat prin programul sectorial Erasmus + . “I Love Project” a fost organizat de YOUTHART in Istanbul in perioada 16-22 Noiembrie.

15107203_10211495264676816_8037395049014490134_n.jpg
Scopul proiectului este de a consolida cooperarea dintre organizațiile de tineret europene și de a construi  noi parteneriate între ONG-uri din Europa și din țările partenere; de a oferi lucrătorilor de tineret și tineri activ competențe digitale, precum și abilități antreprenoriale și de management de proiect pentru mai multe proiecte de calitate Erasmus + și de a dezvolta o atitudine pozitivă față de valorile și proiectele finanțate de UE în UE.

Acest proiect va oferi echipei noastre oportunitatea de a împărtăși experiențe, practici de lucru și metode de lucru în promovarea toleranței, acceptarea diversității și incluziunea tinerilor cu mai puține opportunitati.

Seminarul de Contact a inclus activitati precum: prezentarea grupului, un targ de ONG uri, introducerea programului Erasmus + și explicarea metodelor non-formale, workshopuri pentru a defini și planifica noi idei de proiecte, seara interciulturala etc.


Sperăm să ne întâlnim din nou  și sa colaboram în curând în proiectele viitoare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s