“I love project”contact making seminar

Asociatia Edulifelong a participat la un Seminar de Contact , finantat prin programul sectorial Erasmus + . “I Love Project” a fost organizat de YOUTHART in Istanbul in perioada 16-22 Noiembrie.

Scopul proiectului este de a consolida cooperarea dintre organizațiile de tineret europene și de a construi  noi parteneriate între ONG-uri din Europa și din țările partenere; de a oferi lucrătorilor de tineret și tineri activ competențe digitale, precum și abilități antreprenoriale și de management de proiect pentru mai multe proiecte de calitate Erasmus + și de a dezvolta o atitudine pozitivă față de valorile și proiectele finanțate de UE în UE.

Acest proiect va oferi echipei noastre oportunitatea de a împărtăși experiențe, practici de lucru și metode de lucru în promovarea toleranței, acceptarea diversității și incluziunea tinerilor cu mai puține opportunitati.

Seminarul de Contact a inclus activitati precum: prezentarea grupului, un targ de ONG uri, introducerea programului Erasmus + și explicarea metodelor non-formale, workshopuri pentru a defini și planifica noi idei de proiecte, seara interciulturala etc.
Sperăm să ne întâlnim din nou  și sa colaboram în curând în proiectele viitoare!

Advertisements