Testimonial

10681918

специален опит (O experiență specială)

Scrierea acestui articol aduce in prim plan minunate trairi la care au luat parte oameni buni cu o inima deschisa. La inceput toti eram straini unul pentru altul, dar pe masura ce zilele treceau, legam tot mai multe prietenii ce s-au dovedit a fi speciale. Tema proiectului a ajutat si mai mult la consolidarea acestor relatii; faptul ca am lucrat in echipe si am avut incredere unul in celalalt , ne-a dat posibilitatea de a dobandi insusiri care ne definesc ca om. Avand-o ca lider pe Vesi, toate activitatile au decurs asa cum  trebuia: cu multa distractie ,disciplina si forta. Activitatile in echipa au fost pe placul meu datorita faptului ca se bazau pe comunicare, intelegere si desigur multa distractie. Timpul liber ni-l petrecea10694930m tot impreuna cunoscandu-ne mai bine,schimband idei,impresii,invatand lucruri noi unii de la altii. Cred ca obiectivul proiectului a fost atins prin noi,prin capacitatea noastra de a relationa armonios cu ceilalti.

Vesi a avut grija intotdeauna sa ne surprinda cu activitati noi care sa ne aduca mult mai aproape unul de altul,sufleteste vorbind.

10699256Am avut ocazia sa vedem si orasul Varna, un loc splendid care mi-a rapit o farama din inima. Stiu si unde am lasat-o, la gradina marii, o zona in care te simti liber ca pasarea cerului si sorbi din priviri verdele si marea de la departare, cum isi aduce la mal valurile.10405523

Prietenii nostrii dragi, Minko, Dany, Krazko si nu numai, si-au indeplinit perfect datoria de gazde si ne-au fost alaturi cu explicatii, voie buna si informatii despre orice ne interesa, pe intreaga durata a sederii noastre in Bulgaria.

Acest schimb de experienta m-a facut o persoana mai intelegatoare, deschisa la orice e nou, mi-a dezvoltat spiritul de echipa si mi-a oferit agilitate atat fizica cat si psihica, in domeniul vizat de proiect.

Toate acestea li se datoreaza oamenilor minunati pe care am avut ocazia sa-i cunosc si ii sunt recunoscatoare pentru acest fapt doamnei Iohana Udrescu. Despartirea a fost grea pentru ca in aceste 10 zile ne-am atasat foarte mult unii de ceilalti; a fost ca o trezire la realitate dintr-un vis pe care nu l-ai intrerupe niciodata… . Noi inca pastram legatura, iar prietenii nostrii au promis solemn ca ne vor vizita. Voi pretui intotdeauna in sufletul meu aceasta experienta deosebita petrecuta intr-un loc de vis ca Nisipurile de Aur alaturi de oameni cum nu intalnesti in fiecare zi.

de Elisabeta Nicoloiu, participant

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s