Healthy Teeangers

logo

Proiectul se adreseaza tinerilor care doresc sa se simta in forma, sa devina mai activi si mai sanatosi si isi propune ca un numar de 60 de tineri care vor participa la proiect sa constientizeze importanta unei alimentatii sanatoase si corecte pentru organism, precum si necesitatea efectuarii exercitiilor fizice zilnic. Obezitatea in randul tinerilor a ajuns la cote alarmante, iar cauzele principale care au dus la acest lucru provin tocmai de la o alimentatie precara inca de la varste fragede.
Organizatorii proiectului vor pune la dispozitia tinerilor participanti materiale informative care ii vor ajuta sa distinga foarte clar ce alimente sunt sanatoase si care nu, iar pentru a-i determina pe tineri sa consume si alimente noi, foarte importante pentru organism, in timpul intalnirii tinerilor li se va da posibilitatea sa-si prepare singuri hrana din alimente pe care nu le-au mai consumat. Astfel le vom demonstra ca o mancare sanatoasa poate fi pregatita la fel de usor precum una prajita.
De asemenea, vor fi realizate pliante care vor contine lista alimentelor care sunt nesanatoase pentru tineri.
Prin sport și jocuri, vom face analiza problemelor cauzate de alimentatia nesanatoasa (cu care se confrunta tinerii), iar prin studiile de caz propuse si workshopurile planificate speram sa si gasim solutiile acestora.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s